GHOST 420 av BARNETT (USA)

(kraftfullt armborst för compound-galna skyttar)

Den här modellen är kanske rätt för skytten som absolut vill ha ett compoundarmborst med extrem anslagsenergi (jämförbar med Ultimate-Sniper 435). Samtidigt underlättas spännandet av den ändå måttliga dragvikten. För hållbarhetens skull rekommenderas dock tyngre pilar som inte uppnår den angivna maximala pilhastigheten. Modellen är nu utrustat med Triggertech-avfyrningsenheten som ökar skyttens kontroll över skottögonblicket. Skottprecisionen är kanske inte i toppklass men räcker ändå till mycket goda resultat i framförallt 3D-grenen. Från tävlingar som Inomhus och Utomhus skulle man avstå på grund av att pilarna slår igenom buttarna som finns hos de flesta klubbarna.
5 års armborst-garanti beviljas den förste ägaren. Den gäller inte strängen, kablarna eller tillbehöret och blir ogiltig vid torrskott samt användning av olämpligt tillbehör eller vid obehöriga tekniska förändringar (bäst att fråga innan).
Max. pilhastighet:
420 fps vid 380 grs

Dragvikt: 185 lbs

Avtrycksvikt: 1,4 kg

Längd x bredd: 95 x 56 cm

Vikt utan tillbehör: 3,4 kg

Armborstpaket enligt bilden + strängvax + spännhjälp + bärrem:
13390 kr

Halva armborstpriset betalas vid beställningen för de licensfria delarna. Resten betalas och skickas vid licenstilldelningen.